Kérdése van? Kérjük írjon emailt! rendeles@li-ion.hu

Akkumlátor, aksi információk

Késztermék videók - Zepter hand massager, vagy masszírozó bunkó akku

Ez a meglehetősen hosszú film, egy Bionx akku újragondolását és átépítését mutatja be. Az elkészült akku, várhatóan 200km fölött fog teljesíteni.

Bionx rendszerrel épített elektromos kerékpárok tulajdonosai figyelmébe!

 

Ez a kisfilm egy Panasonic NKY sorozatú KTM ebike akku felújítását, valamint egy nem gyári töltő akkuhoz illesztését mutatja be.

Árak: https://www.li-ion.hu/Panasonic-NKY304B-li-ion-pedelec-bike-akku-ujrace

 

Az ígért akkumulátor elkészült!

 

Ahogy már egy előző cikkünkben ígértük, a Buapesti Műszaki Egyetem hallgatóiból létrejött Solar Boat Team új, LANA nevű hajójának új akkumulátorát elkészítettük. A munkafolyamatokról kisfilmet készítettünk, melyet ezennel közzéteszünk.

A filmben látható alapanyagok, úgy mint hegesztő szalag, akkucella tartó, az LG INR18650HG2 akkucella webáruházunkban megrandelhető, illetve üzletünkben megvásárolható. De a komplett elkszített akkumulátor is megrendelhető.

 

Jó szorakozást kívánunk a filmhez!

 

Egy áruházunkban kapható saját gyártású termékünk készítését bemutató kisfilmet teszünk közzé.

Webáruházunkban a terméket itt rendelheti meg.!

Jó szorakozást a filmhez!

 

A BME Solar Boat Team hajójának modellezési kisfilmje. A versenyhajó akkumulátorát cégünk készíti. Az erről készült kisfilm hamarosan....

A nagy teljesítményhez nagy erősségre van szükség, de a LiPo akkumulátorok veszélyesek lehetnek olyanok számára, akiknek nincs vele tapasztalatuk. A LiPo akkumulátorok képesek NAGYON magas áramerősségre (C besorolású), és ha egy verseny bringát épít az ember, akkor a legkézenfekvőbb megoldást jelenthetik.

Egy LiPo csomag sokkal kisebb, könnyebb és sokkal folyamatosabb áramellátást biztosít, mint bármilyen más akkumulátor a piacon. A probléma viszont, a legtöbb e-biciklis akik sokkal biztonságosabb de hasonló teljesítményű akkumulátort keresnek, nem ismerik megfelelően a lehetőséget.

 

Megoldás, ha nem beszerezhető a kínai akkumulátor....

Plusz wattok a kilométerekért....

Az évek múlásával a kerékpárosok, így az elektromos kerékpár tulajdonosok is egyre nagyobb távok megtételére vállalkoznak.

Az elektromos kerékpárok hatótávja nagymértékben függ a használat körülményeitől.

 

MILYEN AKKUTECHNOLOGIA MEGFELELŐ A START/STOP MICRO HYBRID RENDSZEREKHEZ?

 

 

 

Banner kutatás fejlesztés

Ni-Cd/Ni-Mh/Li-Ion !!??

 

Ha nem tudja milyen akkus barkácsgépet vegyen, vagy már megvan, de nem tudja pontosan hogyan kezelje akkumulátorát?

 

Kérjük olvassa el cikkünket!

Mire jó, mire lehet használni egy feszültségátalakítót (invertert)?

Röviden:

ha 12V vagy 24V -os egyenáramú feszültség vagy akku áll rendelkezésére,

de Ön ~230V-os hálózatra készült készüléket akar üzemeltetni,

akkor jöhet számításba egy inverter.

Shell Eco-maraton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az akkumulátorok kapacitása C10, vagy C20?

Rendkívül magas színvonalú partnerünk

 

 

a Banner Hungária Kft. segítségével néhány perc alatt kiválaszthatja,

 

 

mely akkumulátor típus való az Ön autójába.

Korrodálódott az autó indító aksi, motor akku pólusa? Semmi gond, egy egyszerű, minden háztartásban megtalálható szerrel és némi ügyességgel gyorsan megtisztíthatja!
Havonta érdemes ránézni a motor akkujára. Most egy listával segítünk, amit ha lépésről lépésre végigkövet, sose lesz gondod az aksival!
A motorok akkuja kétségkívül különbözik néhány részletben más ólom-sav akkuktól. Íme néhány tudásmorzsa, ha jobban szeretne bánni a motor aksijával!
Vajon jót tesz a motor akkunak, ha télen beindítja néhányszor? Olvassa el a szakértő válaszát akkor is, ha hajója aksijáról, quadja akkumulátoráról, vagy egyéb élményjárműve akkujáról van szó!
Motorja, quadja, hajója, egyéb élményjárműve van? Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan bánjon az aksival!
Egy akkumulátor maximális élettartama 1-5 év. Mi legyen, ha az akkumulátor tönkrement? Van egy titok, amit a gyártók nem szeretnek elárulni, de mi most megosztunk Önökkel!
Az akkumulátor felújítás egy olyan megoldás, amivel mindenki jól jár. Olvasson tovább, hogy megtudja, miért jó az akkufelújítás!
Kidobja, visszaviszi, eltárolja régi akkumulátorját? Mi a régi akkumulátorokon is segítünk, olvassa el, hogyan!
Ön hallott már az akkumulátor felújításról? Józsi bácsi nem.. de végül rajta is tudtunk segíteni!
Már a kínait is hamisítják! Olvassa el a cikket, hogy megtudja, miért nem szabad bizonytalan forrásból akkumulátort vásárolni.
Az egyik leggyakoribb akkumulátor típus manapság már a lítium bázisú. Akár lítium-ionos, akár lítium-polimer akkuja van, mi segítünk a megfelelő töltési információkkal.
Nikkel bázisú akkumulátorokat szép számban találunk hordozható eszközeinkben. Kattintson ide, hogy megtudja, mire kell figyelni a Ni-Cd vagy Ni-Mh akkuk töltésekor.
Ha tölteni szeretné ólom-sav akkumulátorát, olvassa el cikkünket!
Akkumulátor töltők használatakor van néhány általános szabály, amely az akku élettartamát meghosszabbítja.
Előző cikkünk összefoglalása, vagyis egy gyors lista, aminek áttekintése megkönnyíti a megfelelő akkumulátor kiválasztását.
Ha már úgy érzi, az ideje új akkut venni, vagy felújítani a régit, adódik a kérdés: honnan fogja tudni, milyen legyen az új aksi? Nos, nem olyan bonyolult a helyzet, mint elsőre látszik.
Íme, a harmadik szempont akkumulátor töltő kiválasztásakor: hogyan és miért akarja tölteni az akkut?
Lássuk, mi az a három lépés, amelynek segítségével könnyedén válogathat az akku töltők közül. Íme, a második lépés: a töltendő akkumulátor teljesítményének meghatározása
Miután tisztáztuk, hogy miért jó minőségi akkumulátor töltőt vásárolni, lássuk, mi az a három lépés, amelynek segítségével könnyedén válogathat az akku töltők közül. Íme, az első lépés.
Biztosan találkozott már Ön is hihetetlenül olcsó akku töltőkkel. Mondjuk, valamelyik nagyáruház akciós újságjában. Vagy egyik-másik netes apróhirdetésben. Esetleg piacon... Ön kétségek nélkül megbízna ezekben a töltőkben? Ugye, nem...?
Facebook oldalunkon már beszámoltunk a hajlítható mobiltelefon koncepciójáról. Az eszköz végső elterjedésének akadálya a megfelelő akkumulátor hiánya volt. A hírek szerint azonban elkészült a hajlékony akkumulátor.
Lecserélte az autó indító akkumulátorát? Vagy csak szeretne a jövőben jobban vigyázni a régi aksijára? Íme három akkugyilkos tényező, amit könnyen kivédhet!
Úgy gondolja, hogy az autó indító akkumulátor a hibás? Nem feltétlen! Lássuk, mi tehát a tennivaló, ha hideg téli reggelen nem akar a motorunk életre kelni!
Mit tudnak az autó indító akkumulátorok? Korszerűségük szerint három akku típust mutatunk be. Íme a harmadik aksi fajta, amely miatt sose fogja Önt otthagyni az autója!
Mit tudnak az autó indító akkumulátorok? Korszerűségük szerint három akku típust mutatunk be. Íme a második aksi fajta, amely már engedélyez némi lazítást.
Mit tudnak az autó indító akkumulátorok? Korszerűségük szerint három akku típust mutatunk be. Az első aksi fajta az, amely makacsul kéri: Ellenőrizz rendszeresen!!!
Szomszéd Pista bácsi szerint száz százalék, hogy az akkumulátor a hibás? Ne hallgasson a szakikra, mi most összeszedtünk egy-két tévhitet az autó akkuk leggyakoribb hibáiról.
Mi az az alkatrész, aminek az ellenőrzésével jelentősen növelheti az autó akkumulátor élettartamát? Figyelem, ha nem olvassa el tippünket, még a legdrágább, vadiúj akku is hamar tönkremehet!
Napjainkban elvileg minden autó akkumulátor karbantartásmentes. Ez már nem is számítana különlegességnek. Vajon a hagyományos akkumulátorok ténylegesen karbantartás-mentesek?
Elutazna pár hétre autó nélkül? Vagy télen ritkán autózik? Nem mindegy, hogyan bánik autója akkumulátorával! Íme néhány trükk, hogy jobban bírja az aksi az állást.
Milyen a korszerű autó indító akkumulátor? Mikor kell ellenőriztetni az autó indító- és töltő rendszerét? Akkus tippek autósoknak!
Kevesen tudják, hogy nem a hideg az akkumulátor első számú ellensége, hanem a meleg. Első pillanatra talán hihetetlenül hangzik ez az állítás, hiszen az indítási problémák általában a hideg téli napokon jelentkeznek. A magyarázat nagyon egyszerű.
Új akkumulátort vett, vagy felújíttatta aksiját, de hiába csatlakoztatja készülékéhez, nem működik? Egy egyszerű tippel csúcsformába hozhatja akkuját!
Ha Önnek Ni-Mh akkumulátora van, de tart még otthon Ni-Cd akkuhoz való töltőt, kézenfekvőnek tűnik, hogy ugyanazt a töltőt használja minden aksihoz. De vajon ezzel nem okoz kárt az akkumulátornak?
Hogyan tárolja helyesen a használaton kívüli akkumulátort? Íme egy hiedelem, ami elterjed az akku tárolásáról - lássuk, igaz-e?
Akkumulátorok leírásai között böngészve sokszor az aksi élettartama helyett az akku teljes feltöltési számáról beszélnek. Mi is ez, és mit mutat meg az akkumulátorunkról? Olvasson tovább, és megtudja!
Hallott már az akkumulátor memória effektusáról? Ha igen, azért olvasson tovább, ha nem, akkor azért, hogy tovább használhassa akkuját!
Az akkumulátoroknak akad néhány fontos jellemzője. Ezeket érdemes figyelembe venni, mielőtt akkut vásárol.
Egy kis technikai információ az akkumulátorokkal komolyabban foglalkozóknak. Emlékszik még a soros és a párhuzamos kapcsolásra? Nem olyan bonyolult, és érdekes infókat tudhat meg akkuja felépítéséről.
Az akkumulátor élettartamát sok tényező befolyásolja. De vajon meddig bírja valójában egy akku? És mit tegyen, ha már érezhetően rossz az aksija?
Ha vett egy új akkut, vagy felújíttatta régi akkumulátorát, nem mindegy, hogyan kezeli azt. Néhány egyszerű tippel segítünk most, hogy hosszabb élettartamú, jobb teljesítményű legyen az aksija.
OK, venne egy új akkumulátort a laptopja, notebookja számára? De vajon mennyivel több ideig lehet kábel nélkül használni majd az új akkuval a gépet?
Lítiumos aksi, metál hidrid akku, kadmiumos akkumulátor... Önnek se volt erőssége a kémia? Egy pár sorban tisztázzuk, mi a különbség a ma leginkább elterjedt akkumulátor típusok között.
Honnan tudhatja meg, milyen akkura van szüksége? Egyáltalán, milyen aksit használ most? Egy kis segítséget adunk, hogy könnyen megtalálja azokat az azonosítókat, melyek minden akkumulátoron rajta vannak.
Akkumlátor, aksi, akku, akumlator... hányféleképpen keresik nálunk! De mi is igazából az akku? A hivatalos meghatározást itt és most megadjuk!
Mi a jobb? Gyári vagy az utángyártott akkumulátor? Egyáltalán, mi az az utángyártott aksi, és mit nevezünk gyári akkunak? Olvass bele cikkünkbe!