Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 13:03

Mi az az akkumulátor felújítás?

Ön hallott már az akkumulátor felújításról? Józsi bácsi nem.. de végül rajta is tudtunk segíteni!

Józsi bácsinak fogalma sem volt róla, mi az az akkumulátor felújítás.

Józsi bácsi régi motoros volt, minden szerszámával, gépével gondosan bánt, karban tartotta őket. Ősszel gondosan tette el szerszámait, gépeit, nyáron is vigyázott öreg Ladája aksijára. Amikor pedig a fiától egy laptopot kapott ajándékba, hogy beszélgethessen a Londonban élő unokájával, arra is vigyázott, mint a szeme fényére.

Egy valamivel azonban nem tudott mit kezdeni Józsi bácsi: a szerkezetek akkumulátora előbb-utóbb bedöglött. Azt pedig nem tudta otthon megbuherálni!

Így aztán a víkendház pincéjében, a lomos sarokban szépen gyűltek az akkuk: a fúróé, az akkus csavarozóé. Mellé kerültek szépen a használhatatlanná váló szerkezetek, a töltők és az eszközök is. Próbált ő beszerezni új akkukat, de a barkácsáruházban csak széttárták a kezüket: ehhez már nem kapni alkatrészt, vegyen új gépet! Hogyne, a nyugdíjból új gépet venni, amikor annak semmi baja, csak az akku nem jó... Így hát félre tette továbbra is, ami elromlott, hátha talál valami megoldást a problémára. Amikor azonban a féltett laptop akkuja romlott el, Józsi bácsi megelégelte a gyűjtögetést.

Szerencsére Jocó, az unokája megguglizta a netet Londonban, és megüzente Józsi bácsinak: Nagytata, menj el a Li-ION-hoz, újíttasd fel az akkut, meglátod, jól jársz!

Ön mit csinál a használhatatlanná vált akkumulátorral? Szavazzon most Facebook oldalunkon!

Az akkumulátor felújítás pontosan az, amit a neve takar.
Ön elhozza hozzánk a régi, nem működő, vagy csak csökentett üzemmódot produkáló akkumulátorát. Mi szépen felújítjuk, így kap egy teljesen jól működő akkumulátort. Spórol, és megkíméli a környezetét. A régi akkuk nagy többségébe is tudunk beépíteni pakkot. Sőt, ha már felújíttat, rendelhet jobbat: erősebbé, nagyobb kapacitásúvá is varázsolhatja az akkumulátorát, mint eredetileg volt! Ehhez megvan az évek során kialakult szaktudásunk. Legyen szó laptop akkumulátorról, szerszámgép aksiról, vagy orvosi műszer akkujáról, mi tudunk segíteni! Garanciát is adunk az elvégzett munkánkra.

Ennél biztonságosabb, innovatívabb és kényelmesebb megoldás manapság nem létezik, nézzen szét áruházunkban, ha Önnek is van olyan gépe, amire ráférne egy kis plusz energia!

Webáruház készítés