Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 11:07

Hogyan ismerem fel az akkumulátoromat?

Honnan tudhatja meg, milyen akkura van szüksége? Egyáltalán, milyen aksit használ most? Egy kis segítséget adunk, hogy könnyen megtalálja azokat az azonosítókat, melyek minden akkumulátoron rajta vannak.

Hogyan ismerem fel az akkumulátoromat?

Az első információ, amire szükség van, annak a felszerelésnek a gyártója és modellje, amihez szükség lesz az akkura. Pl: Toshiba Satellite Pro 400, vagy Compaq Presario 1283. Általában van egy címke is az akkun, és az azon lévő információ egy része segíteni fog az értékesítőinknek gyorsan beazonosítani a szükséges akkut.
 
Ehhez az információhoz tartozik az akkumulátor feszültsége (fontos: ez nem azonos a tápegység feszültségével), a kapacitása, és a kémiai felépítése az akkumulátornak. Pl.: Li-ion, Ni-MH vagy Ni-Cd. Ez a tájékoztatás azért szükséges, hogy biztos legyen, hogy az Ön által megadott információ megegyezik azzal, amit mi tudunk az Ön akkujáról. Sok akkumulátornak számok is szerepelnek a címkéjén, néha ez is segít azonosítani az akkut. Azt javasoljuk, hogy mindezen információt írja le, vagy legyen kéznél, mielőtt hív minket. Így eredményesebben tudjuk kiszolgálni Önt.

Webáruház készítés