Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 12:07

Intelligens töltők kontra olcsó akkumulátor töltők

Biztosan találkozott már Ön is hihetetlenül olcsó akku töltőkkel. Mondjuk, valamelyik nagyáruház akciós újságjában. Vagy egyik-másik netes apróhirdetésben. Esetleg piacon... Ön kétségek nélkül megbízna ezekben a töltőkben? Ugye, nem...?

Intelligens töltők kontra olcsó akkumulátor töltők

Az áruházunkban található összes akkumulátor töltő gondosan kiválasztott, jó minőségű, melyre garanciát adunk. A töltőket mikroprocesszor vezényli, ezért ezeket az akku töltőket intelligens töltőknek is szokás nevezni. Hogy ezek mit csinálnak? A töltő kommunikál a töltésre váró eszközzel (legyen az laptop akku, kamera akkumulátor, szerszámgép aksi vagy autó indító akkumulátor), összegyűjti az aksiról az összes szükséges információt, majd ez alapján állítja be a töltési tulajdonságokat. Így az akkumulátor gyorsan, helyesen, teljesen töltődik fel.

Az intelligens akku töltőkkel elkerülhető az is, hogy ha véletlenül töltőn marad az eszköz, akkor túltöltse azt, vagy más sérülést okozzon. Azon kívül ezek a töltők Önnek is kényelmesebbek, mivel nem kell extra figyelmet, időt fordítani rájuk, nem kell különleges tudás a használatukhoz.

Itt is igaz tehát: olcsó húsnak híg a leve! Kérjük, kerülje el a megbízhatatlan forrásból származó, vagy túl olcsó termékeket, hogy elkerülje a sérüléseket, idő előtti elhasználódást, az akkumulátor tönkremenetelét.

 

 

 

 

Webáruház készítés