Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 09:07

5 ok, amiért jó az akkumulátort felújítani

Az akkumulátor felújítás egy olyan megoldás, amivel mindenki jól jár. Olvasson tovább, hogy megtudja, miért jó az akkufelújítás!

Miért jó az akkumulátort felújítani?

 

  1. Az akku teljesen megújul. Az akkumulátor felújítás során a régi, elhasználódott aksikat teljesen megújítja a Li-ION Kft szervíze. A cellákat teljesen kicseréljük, az akkumulátor elektronikáját újra programozzuk, és a házat biztonságos módon visszazárjuk. (Bővebben az akkumulátor felújításról ide kattintva olvashat.)
  2. Erősebb akkumulátort kérhet. Mivel az akku felújítás során a cellákat kivesszük, lehetőség van rá, hogy erősebb, nagyobb kapacitású akku cellákat tegyünk a helyükre. Így növelheti gépe teljesítményét, erejét, a szabad munkavégzéssel töltött időt.
  3. Az akkufelújíás költséghatékony. Egy új akkumulátort beszerezni gyakran nehézségekbe ütközik, és bizony egy eredeti, gyári aksi meglehetősen drága is lehet. Ennél olcsóbb az akkumulátor felújítását választani. A beépítésre kerülő cellák minőségiek (mi mindig, rendszeresen ellenőrizzük a minőséget), a különbség a gyári és a felújított akkumulátorok között az árban azért adódik, mivel nem kell újból megvenni az akku házát és elektronikáját, nincs csomagolási és marketing költség se.
  4. Nem csak az akkut használhatja tovább, hanem a hozzá való töltőt is. Nem kell kidobni, lomos sarokba pakolni a gépeket, eszközöket se, amihez a régi aksit használta.
  5. Az akkumlátorból nem keletkezik veszélyes hulladék. Az akku házát és elektronikáját Ön tovább használja, a cellákat pedig mi kötelesek vagyunk szakszerűen megsemmisíteni. Az akkumulátorok rengeteg nehézfémet tartalmaznak, soha ne dobja azokat egyszerűen a szemétbe!


Ugye, hogy érdemes az akkumulátor felújítást választani? Kattintson most ide, hogy válasszon kínálatunkból!

akkumulátor felújítás elemek újrahasznosítás

Webáruház készítés