Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 09:07

Ön mit csinál a régi akkumulátorával?

Kidobja, visszaviszi, eltárolja régi akkumulátorját? Mi a régi akkumulátorokon is segítünk, olvassa el, hogyan!

Az akkumulátorok a mozgási szabadság eszközei. Jelen vannak a mindennapjaink szinte minden területén: kéziszerszámokban, kisgépekben, játékokban, komoly modellekben, telefonjainkban, laptopjainkban. Élvezzük ezt a szabadságot: lehet dolgozni a kert bármely zugában, beviszi a csavart az elérhetetlen helyekre is a gép, videókamerával és riasztóval lehet növelni a nyaraló biztonságát és akár egy étteremben is tudunk e-maileket olvasgatni. Aztán eljön a pillanat, amikor egyre kevesebb ideig bírja az akku, vagy már nem fejt ki akkora erőt, amekkorát régen. És igen, minden akkumulátornál, a leggondosabb használat mellett is bekövetkezik, hogy többé nem működik.
Ilyenkor jönnek a nehézségek, amikkel szinte mindenki találkozott már. Hol lehet beszerezni új akkumulátort? Van-e gyári- vagy szakszervíz, akihez fordulhatunk? Netán külföldről kell behozatni? Milyen plusz költségek adódnak? Egy új akkumulátor beszerzése meglehetősen költséges, különösen ha nem elérhető utángyártott akkumulátor, csak gyári akku.

Ön mit csinál a régi akkumulátorával? Facebook oldalunk követői már szavaztak, kattintson ide az eredményért!

És mi legyen a használhatatlanná vált akkumulátorral? Ha egy lomos sarokba tesszük, csak a helyet foglalja. Kidobni a kukába meglehetősen felelőtlen magatartás, mivel minden akkumulátor veszélyes hulladéknak számít, magas nehézfém tartalma miatt. A veszélyes hulladék gyűjtő udvarok megoldást jelenthetnek, de ezekből kevés van, és mindenképpen erőfeszítésbe kerül a felkutatásuk, az akkumulátor oda történő elszállítása. Ráadásul egy akkumulátor meghibásodásakor nem csak az akku válik lommá, hanem a hozzá illő töltő, legrosszabb esetben maga a gép, amihez használjuk.

Ezért nagy segítség a Li-ION Kft által nyújtott akkumulátor felújítás. Sokan nem tudják (Józsi bácsi se tudta), de a régi akkumulátor házába új, akár az eredetinél nagyobb teljesítményű, modern cellákat lehet elhelyezni. Az akkumulátor felújítása - még a teljesítmény növelése melett is - olcsóbb, mint egy új akkumulátor beszerzése. A szakszerűen elvégzett akkumulátor felújítás környezetvédelmi szempontból is előnyösebb, mivel így a használt, elöregedett cellák garantáltan szakszerűen kerülnek megsemmisítésre, a ház pedig továbbra is használható lesz. A Li-ION Kft garanciát vállal az általa beépített anyagokra és az elvégzett munkára, így Ön teljes biztonsággal rendelheti meg az akkumulátor felújítást.

Ne dobja ki tehát a régi akkumulátorait, és ne is velük töltse meg a pincéjét! Hozza hozzánk, mi segítünk rajtuk!

Webáruház készítés