Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 13:37

Akkumulátor, óccó, kici..???

Már a kínait is hamisítják! Olvassa el a cikket, hogy megtudja, miért nem szabad bizonytalan forrásból akkumulátort vásárolni.

Egy régi kedves vevőnk keresett meg minket pár hete. Máshol elkészített akkupakkját kérte, hogy nézzük át, javítsuk ki. A cellákat meglátva azonnal éreztük: itt valami nem stimmel, hiszen ilyen gyártmány ilyen kapacitással nem létezik a piacon. A cellák ellenőrzésekor pedig azt tapasztaltuk, hogy azok nem felelnek meg az alapvető minőségi követelményeknek se. Ekkor kíváncsiságból szétvágtunk egy cellát. Az alábbi fotón jól látható a különbség. Jobb oldalon egy jó minőségű, általunk is használt cella látható. Bal oldalon az erre megszólalásig hasonlító cella. Ugye látszik? A hamisított cellában egész egyszerűen kevesebb az anyag. Hát, nem csoda, ha “óccó” volt...

akkumulator pakk cella hamisitvany

 

Az igazság az, hogy az akkumulátor piacon manapság szinte mindent Kínában gyártanak. Nézze meg Ön is bármely akkuját, elemét, szinte 100%, hogy rajta van a “Made in China”, vagy “Made in People’s Republic of China” felirat.
És ezzel nincs is semmi baj. Kitűnő minőségű, jó árut rendelünk mi magunk is Kínából. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük, és garanciákat kérünk a partnerektől - amiket mi magunk is tovább adunk, vagy még jobban biztosítunk Vásárlóink számára.
A probléma akkor adódik, amikor valaki interneten, piacon, vagy bármilyen más forrásból gyanúsan olcsó árut vásárol. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a látszólagos “jó üzlet” mekkora veszélyeket hordoz magában. Milyen biztosítékokat, garanciákat adnak ezek az eladók? Hová fordulhat panasz esetén a vásárló? Legtöbbször sehová...

A mi kedves vevőnk szerencsés volt, gyorsan és könnyen újjá tudtuk építeni az akkumulátor pakkját, és kára csak a fölöslegesen kidobott pénz volt. A hibás akkumulátorok azonban kárt okozhatnak a berendezésekben is! Ugye nem lenne jó kidobni egy laptopot egy ócska, meghibásodó akkumulátor miatt? Ne is beszéljünk a lehetséges fizikai veszélyről, amit egy túlmelegedés, szikra, túlnyomás okozta robbanás jelenthet. Kérjük, vigyázzon magára, óvakodjon a bizonytalan forrásból származó berendezésektől!

Egy szóval, ha biztonságosan szeretne vásárolni, nálunk nézzen szét, ahol a minőséget és a gyártót mindig ellenőrizzük!

akkumulator cella jo minoseg


Webáruház készítés