Akkumlátor, aksi információk
2015.01.01 11:07

Hogyan maximalizálhatom az akkumulátor teljesítményét?

Ha vett egy új akkut, vagy felújíttatta régi akkumulátorát, nem mindegy, hogyan kezeli azt. Néhány egyszerű tippel segítünk most, hogy hosszabb élettartamú, jobb teljesítményű legyen az aksija.

Hogyan maximalizálhatom az akkumulátor teljesítményét?

Először is ajánlott néhányszor kondicionálni (teljesen feltölteni és lemeríteni) az új, vagy felújított akkut, hogy elérje a maximum kapacitást. Mi általában háromszori teljes töltést és merítést ajánlunk az akkumulátorok tesztelése előtt.
 
A Ni-MH és a Ni-Cd akkukat legalább havonta egyszer kondicionálni kell. Ezzel csökkenthetjük a memória hatást.
 
Használja az akkut legalább havonta egyszer, még akkor is, ha száraz és hűvös helyen tartotta. Tisztítsa meg a fém csatlakozót (amellyel a szerkezethez csatlakozik - általában arany, vagy ezüst színű) alkohollal vagy egyéb, elektronikus felszerelésekhez készült zsírtalanítóval. Ez jobb vezetőképességet biztosít, ami segíti az energia áramlását az akkuból a Notebook-ba.
 
Laptop, notebook, telefon esetében optimalizálja teljesen az energia ellátás jellemzőit a Bios rendszerben és az operációs rendszerben, ez szintén javíthat az akku teljesítményén. Keresse meg az "Energia gazdálkodási lehetőségek" részt Windows használata esetén, és állítsa be Önnek megfelelően. Minden készüléknél ellenőrizze a használati utasítást, hogy teljesen tisztában legyen ezen beállítások használatával.

Webáruház készítés