Kérdése van? Kérjük írjon emailt! rendeles@li-ion.hu

Varta akkumulátorok

A Dynamic Trio. Minden eddiginél nagyobb teljesítménnyel.

Akár legelső gépkocsiját, családi autóját, Start-Stop funkcióval bíró gépkocsit vagy nagyobb energiaigényű, nagy felszereltségű járművet használ, mi segítünk kiválasztani, melyik a megfelelő VARTA akkumulátor Önnek és a kocsijának. Ha a Silver, Blue vagy Black Dynamic Trio akkumulátorok bármelyikét használja, nyugodtan vezethet, miután tudja, hogy kocsija kiváló akkumulátorteljesítménnyel üzemel.

Tab_Automotive_275x100.jpg

 

A VARTA® akkumulátorválasztéka

Mivel a járműtulajdonosok elvárásai és igényei az egész világon folyamatosan változnak, a Johnson Controls a VARTA akkumulátorok olyan választékát kínálja, amely a járművek teljes palettájának az energiaellátására alkalmas. Ha Ön elsőgépkocsis vezető és megbízható akkumulátort keres családi járműve számára, vagy éppen nagyobb energiaigényű, nagy felszereltségű autója van, létezik tartós technológia, amely megfelel az életstílusának. Ha pedig megbízható teljesítményt keres a Start-Stop funkciójú autója számára, van olyan akkumulátor, amelyet a szükséges energiaigénynek megfelelően terveztek. Mindegyik VARTA akkumulátort kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző járművek egyedi igényeinek. A VARTA akkumulátorok tehát nem csak az utcai autók energiaellátását biztosítják. A következők a teherautóktól és a buszoktól a jetskikig és golfkocsikig, illetve lakókocsikig és hajókig bezárólag egyaránt érvényesek: ahol áramra an szükség, ott egy VARTA akkumulátor telitalálat.

 

A használt akkumulátor veszélyes hulladék! A benne lévő savak gőzölögnek, illeve kifolyhatnak. Ne tárolja, mi átvesszük Öntől és biztosítjuk, hogy megfelől tároló, feldolgozó helyre kerüljenek.