Kérdése van? Kérjük írjon emailt! rendeles@li-ion.hu

CTEK autó és motor akkutöltők

Nem csupán a világ legkisebb akkumulátortöltői, hanem ezen túl kiváló minőségűek és teljesítőképességűek is.

Ez az oka, hogy a leghíresebb autógyártók a fogyasztóiknak saját márkanevükkel ellátott CTEK akkumulátortöltőt ajánlanak.

Figyelembe véve, hogy ezek a híres cégek mennyire óvják és ápolják a cégnevüket, elkerülhetetlen, hogy beszállítóikban is megbízzanak.

Ebben az esetben: a CTEK-ben…

 A CTEK mint cég nem régi ugyan, de a benne lévő tudás sokkal régebbi gyökerekkel rendelkezik.


A CTEK a Creator Teknisk Utve ckling cég leányvállalata, amelyet 1982-ben alapítottak.

A Creator cég 1992-ben kezdett el akkumulátorokat kifejleszteni, az egyik vezető műszaki szaktanácsadó cég Svédországban, számos nemzetközi megbízóval.

A CTEK tervezi, fejleszti, reklámozza, értékesíti és 41országban forgalmazza az akkumulátortöltőit, a Dalarna tartománybéli Vikmanshyttan-ból.

A CTEK saját szakszemélyzettel és üzletegységekkel rendelkezik az USA-ban és Kínában.

Számos üzleti elemző a CTEK Sweden céget az egyik legdinamikusabban fejlődő és érdeklődésre leginkább számot tartó cégnek minősítette Svédországban.

Kevés olyan cég van a miénkhez hasonlóan, amely 2001-es 2 millió svéd korona forgalma helyett 2006-ban már 120 milliót ért el.

A CTEK időt és gazdasági erőforrást fektetett be üzletének megszilárdítására és megfelelő hálózatot épített ki, hogy a gyors növekedés

követelményének eleget tehessen, ami határozott termékfejlesztést és minőségbiztosítást követel meg a műszaki részleg, a marketing és az értékesítő részleg teljesítőképességének megszilárdítása révén.

Egyre fokozódó függőség az akkumulátoroktól

 

MIÉRT CTEK GYÁRTMÁNYT VÁLASSZUNK?

Megnövekedtet elvárás a járművek teljesítménye iránt.

Fontos tényezők: Egyszerűség és biztonság
Egyre több és több akkumulátorral leszünk körülvéve, köztük ólomsavas akkumulátorokkal is, amelyeket egyre több járműben használunk.

Minden jármű és gép egyre több elektronikus rendszerrel rendelkezik, és ugyancsak függenek az akkumulátor kapacitástól. Kétség kívül nagy igény mutatkozik akkumulátortöltő iránt, ide sorolva a professzionális, a háztartási, a hobbi, a sport, szabadidő és egyéb kategóriába tartozó típusokat.

A különböző szezonális időszak is fontos szempont, mivel a biztonságos és hatékony akkumulátor utántöltés és karbantartás elengedhetetlen.

Új akkumulátorok, új rendszer
Mindannyian úgy vagyunk, hogy nagy elvárást tanúsítunk járműveink iránt, hogy bármikor induljanak, indíthatók legyenek, amikor éppen kedvünk támad rá, éppen szükség adódik rá. Ez azonban manapság csak akkor várható el, ha az akkumulátort kellően gondozzuk és utántöltjük.

8 lépésből álló, teljesen automatizált kapcsolási módú töltőkészülékek.

Gyakorlatias és praktikus tervezés a designos formatervezésen túlmenően is.

„Intelligens”, kényelmes és többfajta választható gyorscsatlakozóval.

Biztonság: Szikravédelem, fordított polaritás és rövidzárlat elleni védelem.

Nem károsítja az érzékeny elektronikus rendszereket.

Bármilyen klimatikus körülmények között alkalmazható, mivel rendkívül robusztus kivitelűek.

Minden ólomsavas akkumulátorra alkalmasak: savas, MF, zselés, AGM, kalcium.

A 90-es évek közepén az akkumulátorok nagyfokú műszaki fejlődésen mentek át, és éppen ennek következtében van szükség arra, hogy az akkumulátorokat hozzájuk illő új rendszerű töltőkészülékkel töltsék. A CTEK cég teljesen új rendszert fejlesztett ki, amely eleget tesz eme követelményének, és a cég 8 lépésből álló töltési karakterisztikája világ szerte szabadalommal védett. Ez az, amiért nem csupán műszaki fejlesztés miatt jobbak a mi töltőink, hanem azért, mert teljesen új, egyedülálló rendszert fejlesztettünk ki.

Miért CTEK akkumulátortöltők?

 

3 egymást követő évben a legjobb teszteredménnyel rendelkezik (2004-2005-2006.)
Teljesen új és saját szabadalmaztatott rendszer, a jelenlegi akkumulátorokra és járművekre kifejlesztve.

Kisméretű és kézhez álló, rendkívül könnyen használható, mégis igen erőteljes és hatékony.
Bármilyen időjárási vagy hőmérsékleti körülmények között használható (bármi legyen is), mivel a készülékek erős kivitelűek és külső
használatra készültek ( mindegyik készülék IP44-65 védelemmel rendelkezik, és -20 valamint +50 oC között használható).
Szép és praktikus formatervezés: megnyerő kivitel, könnyen magával viheti az ember, egyértelmű és könnyen megtanulható a kezelése.
Igen rugalmas akár a töltés helyszínén, akár a töltési módja tekintetében különböző járművekben, ólomsavas akkumulátorokon, alkalmazási helyen és körülmények között. Hónapokig töltési üzemmódban hagyhatók az akkumulátorok gondozása végett.

Az áruk is kedvező: rendkívül jó és praktikus, kompatibilis és kímélő az akkumulátorhoz és a járműhöz, és mindezen túlmenően még az áruk is méltányos.
A CTEK OEM ügyfelei (Porsche, Mercedes, Maybach, Harley Davidson, Aston Martin, Bentley, Lamborgini és Ferrari) igazolhatják a készülékek minőségét és magas műszaki színvonalát.
Az 5 év vásárlói garancia és a 2 év professzionális „gyakori használatra szóló” garancia már önmagában is sok mindent elmond a magas műszaki színvonalról és kötelezettségvállalásról. A CTEK ugyancsak nagymértékben elkötelezett abban, hogy vásárlóinak jó és hatékony támogatást nyújtson.

Szűrés
Feszültség (V)
Töltőáram